måndag 17 september 2007

Vinst......igen!

Känner mig lite smått tvingad att skriva det här, eftersom ni töntar aldrig läser några intressanta tidningar och inte får reda på sånt som faktiskt är viktigt att veta!
Kostas Karamanlis är nu den nya premiärministern för Grekland. Behöver kanske inte skriva det här, men är väl lika bra att vara övertydlig mot er jävla nollor. Han är högerpolitiker! Alltså detsamma som Moderat! =D
Detta bevisar att 2000-talet är Högerns århundrade! Och vi ska sköta det här århundradet på ett mycket snyggare vis än vad de där kommunistsvinen gjorde med 1900-talet. För att nu inte bara sitta här och kasta ur mig en massa skit mot vänstern och sedan bara få skit för att man inte har några bevis - så kommer här några:
  • Sovjetunionen - Folket svalt och när det äntligen föll blev alla glada =D
  • Sovjetunionen - (Fortsättning) Stalin lät avrätta runt 20miljoner ryssar för att dem inte var kommunister!
  • Cuba - Behöver man säga mer?
  • Kina - Så korrupt att det är tragiskt...
Sen lite trevliga nyheter från 2000-talet:
  • Sen alliansen vann valet har arbetslösheten minskat
  • Folk har återigen råd att göra något för sina pengar förutom att ge allt till staten
  • ÄNTLIGEN! Kommer det fler betygssteg!
Finns mycket mer, men räcker nog så för denna gång.
Ska bara påminna också om att inte bara Sverige har röstat på högern under 2000-talet.
Grekland senast ikväll, Frankrike för nån månad sedan. Matti Vanhanen, finlans statsminister är också borgerlig/Centerpartist.

Men men, nog för ikväll. Nu ska nog här sovas! Även om det inte kommer gå....drack en cappuccino på kvällen....illa illa!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Du beskrev en massa skit om misslyckade kommunistländer som misslyckats... Och inget av det hanlade egentligen om kommunism...
Och det kanske vorde värt att nämna lite om kapitalistland också, som USA, där de torterar människor, hjärntvättar sitt folk, håller på att utropa diktatur och blockerar hela länder. Någon annan som tycker att det börjar osa tredje riket?

Lagom är lagom och därmed bäst. Heja Sverige! (Men se till att rasisterna inte får mandat!)

Anonym sa...

Ähum, kära du, din partiskhet är nästan outhärdligt slående. Mer ojämna jämförelser får man leta länge efter. Dina vänsterexempel är mer extrema än dina högerexempel. Nog hade det varit lite jämnare i plågor om du jämfört med nåt nazistiskt, då också då också den ideologin är högerinriktad. Kan även sådana inriktningar bidra med något gott i detta "Högerns århundrade", eller?