måndag 7 april 2008

Dagen då...

Dags kanske för en liten dagssammanfattning då... Blev en del ändrade planer faktiskt.

Började med att möta folket i Slussen och sedan ta bussen till Kvarnholmen. För övrigt ännu otrevligare byggnad än vårt berömda S-hus. Det här var verkligen inte trevligt! Inte ens lite. S-huset framstår verkligen som himmelriket i jämförelse.

Vi börjar med vår labb, och min första uppgift blir att ta 1ml diskmedel och 20ml vatten och blanda detta. Sagt och gjort, 1ml mäts upp och sedan slår jag på kranen. Lite för hårt bara, så allt diskmedel sprutade ur mätglaset. "Gör om och gör rätt"
När vi kommer några steg längre fram säger Matilda något i stil med "Karin sa att det var för mycket diskmedel". Alla blickar vänds mot mig, och efter det blev min uppgift att endast hämta saker men inte utföra något själv. Kanske säkrast så för alla!

Blev att käka lite på Burger King, dra iväg till matten i 10min och sedan till partilokalen. Fanns en del att gå igenom som vanligt. Knapparna hade förresten kommit! Vilket var dagens höjdpunkt.

Styrelsemötet med Folkpartiet i Tyresö gick jättebra! De var jättetrevliga och verkade väldigt vänligt inställda mot oss, vilket alltid är en fördel. Pengarna verkade också vara i hamn, det enda de vill ha nu är en budget på hur mycket vi kan behöva. Ska nog försöka börja skriva på en redan imorgon.

Men nu: Sova, är supertrött! God Natt

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Notebook, I hope you enjoy. The address is http://notebooks-brasil.blogspot.com. A hug.