onsdag 21 november 2007

4 procentenheter större än S

Kollade precis på Argument på svt 24. Det diskuterades skolan och betygens vara eller icke vara, och om vara i så fall hur?
Väldigt irriterande att se hur otroligt opartiska SVT faktiskt är trots att de kallar sig "Fri television".
De bjuder in Jan Björklund samt fem stycken som argumenterar emot honom. Demokrati? Inte alls!
Visserligen kan man säga att sossen i dramat var den som höll med Björklund mest, men samtidigt är hon ju en motståndare till Fp så hon "måste" ju motarbeta.

Ska också apropå detta hänvisa till Niklas Wykmans blogginlägg för dagen som handlar om just det här med fri television & radio. Ett riktigt skrämmande inlägg faktiskt, och man bör absolut läsa det! Länk


Dagen flöt för övrigt på rätt bra, en timmes matte & sedan hem igen. Duschade & fräshade upp mig lite grann, och drog sedan iväg på jobbintervju på McDonalds idag. Tror det gick rätt bra ändå, och de skulle höra av sig innan 5 December om besked. Bara att hålla tummarna alltså! =)

Därefter blev det ett snabbt besök hem och käkade lite innan jag drog in till Gamla Stan för att lyssna på Sofia Arkelsten. Väldigt intressant faktiskt! Hon visade bland annat siffror på att Moderaterna var Sveriges största parti bland unga väljare. Faktist 4 procentenheter större än Socialdemokraterna. Detta tyder alltså på fortsatt borgerligt Sverige! (?)

Nu blir det att dra sig mot sängen, man måste ju sova ibland också även fast man är politiker. God Natt Sverige, syns imorgon igen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Du tycker om att skriva så att jag knappt fattar vad som står, va? :P