söndag 10 januari 2010

Sluta nätmobbas

På ett sätt finner jag det väldigt roligt att det nu har startats en grupp på Facebook som har som syfte att göra Hadar Cars till EU-minister. Och jag har absolut inget emot tanken, tvärtom. Hadar är en otroligt kompetent man som också har suttit i EU-parlamentet tidigare. Men ibland måste vi våga vara lite nytänkande, och där kommer Birgitta med i sammanhanget. Hon är ung, vågar vara radikal och har en cool stil vilket gör henne till ungdomsministern i regeringen.

Det jag tycker blir tråkigt med gruppen för Hadar Cars är att den ser på ytan ut att vara en hyllning till Hadar, men i beskrivningen av gruppen står det att läsa "Hadar Cars, folkpartist, hedersknyffel och veteran, skulle med sin anspråkslösa framtoning passa mycket bättre än gaphalsen Birgitta Ohlsson som EU-minister".

När ska man våga stå upp för varandra istället för att försöka sänka varandra? Nåja, Birgittas grupp har 530 medlemmar, Hadars grupp har 11 medlemmar. Det talar sitt tydliga språk, mobbning fungerar inte i längden.

Inga kommentarer: