söndag 16 mars 2008

Helgsammanfattning

Då har även denna helg gått. Den har varit väldigt trevlig, farfar var ju som bekant här - vilket var riktigt roligt! Han stannar ju annars högst en natt, innan han flyger vidare, men nu stannade han hela helgen. Hoppas han gör det till en liten tradition^^
(För övrigt Cypern han ska till denna gång, till Ayanapa för den som undrar)

Har fått lust att pierca mig idag igen, och Robin var så klart direkt för det förslaget och vi bestämde nästan tid plats och datum. Troligtvis blir det att sätta i läppen, har som börjat inse hur mycket snyggare det är. Sen kanske tungan också, det får vi se då.
Fick ju pengar av farfar, dock inte av den anledningen, men är inte alls omöjligt att det är här pengarna kommer hamna!

Fick för övrigt ett mail från Östergötlands distriktsordförande (Rebecca) idag, och det verkar gå jättebra det här med Östergötland! Blir antingen i Linköping eller Norrköping kampanjen/kampanjerna kommer hållas. Återstår att se.
Måste nog prata med henne också och kolla om hon beviljar att fler stockholmare kommer med. Pratade ju med en i distriktsstyrelsen - för övrigt han som bjöd in mig från första början - och då pratade vi just om att det är ju bättre om vi kommer åtminstone två stycken. Blir troligtvis Douglas som följer med, detta mycket pga. praktiska skäl! Vi båda har ju lov den veckan (v.15), dessutom är vi två stycken som faktiskt klarar av varandra i en hel dag. Eller åtminstone klöser vi inte ögonen ur varandra. Åtminstone inte bokstavligt.

Imorgon blir det sovmorgon, eftersom Ingela (engelskalärare) landar lite sent med sitt flyg och därför hinner hon inte till skolan till 8.00. Blir således att börja dagen med Samhällskunskap kl. 10.00 med istället, och 12.00 börjar engelskan.
Efter det: En sväng förbi Moderaternas partilokal och prata lite, sedan förbi vår egen Fp-lokal och hämta kampanjmaterial till tisdagen.

Blir nog en bra dag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Mähä. Mähä eller mähä. Eller försöker framföra sin politik med piercad läpp.