onsdag 6 februari 2008

Min klass

Tänkte nu skriva det efterfrågade inlägget om mina klasskompisar. Here we go!

Vissa har verkligen problem, lyssnar på uppriktigtsagt dålig musik, går omkring i mjukisbyxor, är ständigt försenade, beter sig allmänt ouppfostrat och jävligt irriterande mot de flesta andra i klassen.

Vissa har verkligen problem, allvarliga psykiska. Klagar på allt, leker så fruktansvärt mogna fast de innerst inne bara är små femåringar som ska leka mamma-pappa-barn där de så klart är den äldre delen av familjen. Sorgligt.

Vissa har verkligen problem, älskar att prata politik hela jävla tiden och förstör varenda lektion med att alltid lyckas komma med en kommentar om politik.

En har verkligen problem, går inte att föra en normal konversation utan att man ständigt pratar om den personliga ekonomin. Dessutom ska allt skämtas bort, inget får vara för seriöst för då blir det obekvämt för personen.

En har verkligen problem, ingen tycker om personen, de flesta hånar genom kommentarer i det tysta och det enda som fattas nu är att personen bryter ihop alt. får ett raseriutbrott mitt inför klassen.

Jaa gott folk, så här ser väl min klass ut... Hoppas ni fått någon klarhet =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

dizzare

Anonym sa...

Du tillhör grupp... Alla grupper.