tisdag 4 september 2007

Vi fick idag veta att vi inte har någon samhälls på torsdag, utan ska istället kolla på två filmer, en om liberalism & den andra om konservatism eller socialism, hon hade inte bestämt sig.
Fick idag också en uppgift att jämföra Sverige med valfritt land och se på vilka punkter länderna är lika och på vilka punkter de skiljer sig. Lät först som en lätt uppgift, men sedan började jag fundera och insåg att det här är en uppgift man skulle behöva ett helt år på sig att genomföra :O
Dock sa hon visserligen att man bara skulle skriva ett A4, men man vill ju skriva mer än så!
Jag har förresten valt att jobba om Liechtenstein. Landet verkar för övrigt helt underbart enligt mina mått =D
Man vet aldrig, kanske händer att man flyttar dit en dag? Max, sluta jubla!

Frölunda gick tyvärr på en hård förlust idag i Nordic Trophy Cup, men vi spelar ändå finalen mot Kärpät på lördag och den matchen kommer vi vinna!
Vi kommer gå segrande ur Nordic Trophy Cup, precis som vi kommer göra ur Elitserien!

Nog om sport, jag ombokade som sagt tandläkartiden =D (Se tidigare inlägg)
Jag har även bokat in en klipptid på fredag kl. 11,00 hos Natalie (Mirres). Förslag på hur jag ska klippa då? Skriv i kommentarsfältet nedan!

När jag kom hem från skolan var jag så där lagomt frusen och bestämde mig i vanlig ordning för att göra en kopp te. Men idag gjorde jag även en brasa i kaminen och satt och myste i värmen, det var helt fantastiskt! Rekomenderas att göra det nu så här fram emot hösten!

Inga kommentarer: