lördag 29 november 2008

Lördag


Idag vaknar jag med en fruktansvärd migrän (Detta har inget med den tidigare fotograferingen att göra)
 och bestämmer mig för att jag inte kan gå till skolan i detta skicket. Åtminstone inte till första lektionen, men kanske till andra.
Sagt och gjort, jag sveper runt 75 olika värktabletter och återgår till sömnen, tills jag finner den uttråkande, och jag beger mig till skolan.

Efter skolan gick jag och Miss Carlsson på stan en sväng, diverse saker inhandlades såsom julkort, present till far som fyller år imorgon, och självklart en hel del till mig själv. Vi käkade även med mr. Jönsson, men han lämnade oss kort därefter.

Hem snabbt, klaga till mor på att jag ser ljuset i tunneln och att min hääääärliga förkylning bara gör sig alltmer påmind för varje sekund som går. Iväg vidare till stan igen för att med Tove & Mickis gå på ett kort mingel som LUF hade anordnat på Sergel Plaza. Trevligt trevligt, dock var vi tvungna att gå ganska tidigt för att vi skulle kolla på bio. (Madagaskar 2)
Rekommenderas!

Nu ska jag dricka te och försöka bli frisk....

Flashback

Först då en liten berättelse om vad som hänt tidigare, och varifrån dessa mystiska bilder på mig kommer...

På tisdagen fikade jag med Leila, och bestämde då att jag skulle bli fotograferad av henne nästkommande dag för ett skolprojekt som hon skulle göra.
Onsdagen kom, och vi verkställde vår välplanerade fotografering. Jag högpresterade! Lekte verkligen framför kameran, och som vi inom fotomodellbranschen brukar säga "Kameran älskade mig".
Nåja, inte riktigt kanske... Men Leila gjorde sitt bästa, och ni ser ju resultatet...!

torsdag 27 november 2008

Trött

Är så galet jävla trött idag... Blir inget längre inlägg än så. God Natt

Fotograf: Leila Nademi




tisdag 25 november 2008

Kvällrapporten

God Kväll kära jordbor!

Okej, mitt försök till att verka som en Star Trek-nörd funkade inte alls....

Idag har jag haft en helt underbar dag! Allt har liksom bara flutit på, och dessutom så träffade jag Leila idag! :D
Vi kom fram till att senast vi sågs var i somras i samband med Kent-konserten. Jag föreslår att vi slutar upp med våra halvårsuppehåll från varandra... Det blir bara jobbigt.

Imorgon blir det då att först äta frukost med Tant Saga, sedan bege sig till skolan för kemi, och sedan ska jag bli fotograferad av miss Leila.

Nåja, nu ska jag sova... God Natt

God Morgon

Vilken härlig dag idag...igen! Känns så härligt när man vaknar upp och tänker det nästan varje dag! Hela dagen blir mycket roligare och man ser fram emot allt som den här dagen har att erbjuda. Nåja, nog om det för denna gång...

Idag blir det då
8:00-9:50 Matte C
10:05-10:55 Engelska B
11:10-12:00 Kinesiska
12:00-15:10 Lunch med Saga och gå på stan
15:10-17:00 Samhällskunskap B
17:00-21:00 Oplanerad tid
21:00-22:00 Desperate Housewives

Ser ut att bli en ganska lugn Tisdag, som många av er vet så har jag ju tidigare lyckats ha möte med Kultur & Fritidsnämnden på just Tisdagar, vilket har lett till onödig trötthet. Men inte idag som sagt!

Nu ska jag packa väskan och ska inte glömma min nyinköpta termos Gunvor, har lovat Douglas flickvän Ellen att hon ska få se den. =)

måndag 24 november 2008

Kandidat Bar

Jaha, då ringde Froby och frågade mig om jag inte skulle åka på Kandidat Bar, ett arrangemang som Folkpartiets Europaparlamentskandidater i Storstockholm anordnar där man får gå runt och fråga dem om vart de står i vissa frågor på ett avspänt sätt. Först hade jag inte tänkt gå eftersom jag redan har bestämt mig för vilka jag ska nominera, men å andra sidan gör jag ändå inget speciellt nu så jag hakade på!
Så 19:27 går nu tåget från Tullinge Station, och då sitter jag på det tillsammans med mr. Froby.

Jag ska försöka lämna en fin rapport ikväll om hur det var, i annat fall kommer den under morgondagen.

Ha de bra så länge!

Flyg din drake, flyg!


När jag i somras besökte min farmor senast fick jag en bok av henne, Flyga Drake av Khaled Hosseini.
Den har jag börjat läsa nu, och den är faktiskt riktigt bra!

Nu blir det att fortsätta läsa, hörs senare!

söndag 23 november 2008

Dagens Citat


Kommentarer känns överflödiga...

onsdag 19 november 2008

Dagens Citat

"Är du en sån där latteliberal"

-Dario, kinesiskaläraren

Inför onsdagen




Var då ett tag sen sist jag bloggade, av diverse anledningar...




Imorgon blir det först idrott med en timmes Tennisspelande, kan nog bli riktigt kul! Sedan Kemi och efter skolan tänkte jag fika med Monsieur Martin. Var sjuuuukt länge sen jag träffade honom! Har nog hunnit hända en del, han har ju hunnit gå ut gymnasiet och en massa skit :)






Vår kära mentor fyller ju år imorgon, så Joakim tog på sig att starta en insamling för att vi skulle kunna köpa något roligt till henne. Blev då en stor kopp, fem tesorter och en tekula formad som ett hjärta. Känns som att det blev bra till vår kära Ingela! Hon är så snäll med oss att ingen satte sig på tvären och sa "Nej" till att ge pengar. Var kul.






Nu ska jag lägga mig för natten och sova. God Natt