måndag 31 mars 2008

Måndag Trettioförsta Mars

Dagen har flutit på rätt bra. Mycket politiska angelägenheter alltså! Var först på partilokalen och skulle dricka kaffe, samt kolla på knappen som kommit idag! Rätt nöjd, fast får gärna vara större text om det är möjligt. Annars helt ok, bra jobbat Per!

Därefter redaktionsmöte hemma hos Gustav på söder. För övrigt, gillade verkligen hans lägenhet! Skrapan, here I come!


Och nu sitter jag och sorterar en massa papper och annat skräp som jag tänkte ta med till styrelsemötet på lördag. Förhållandevis intressant.

söndag 30 mars 2008

Nyhet

Nu är det en nyhet på bloggen! Till höger ser ni en "Att göra"-lista typ. Kanske kan vara intressant, eller nåt. Man får åtminstone en överblick på en del från min kalender för den kommande veckan. Kommer fylla på lite grann under veckans gång, och på söndagar ska jag nog skriva om den helt. Eller nåt, vi får se.

Förresten, bara drygt 6-7 timmar kvar på omröstningen! Om du inte redan röstat, så gör det! Är oerhört jämnt i omröstningen, så det kan bli spännande...

lördag 29 mars 2008

fredag 28 mars 2008

News

Nu mina damer och herrar har jag stora nyheter på G!

Det kan hända att jag kommer köpa ett företag. Det är idag relativt litet företag, men med stora möjligheter för att expandera - och gör man det så kan man utan problem plocka ut en ordentlig lön!
Det är absolut ingen taskig lön om man fortsätter som det ser ut idag, men mycket vill ha mer. Right?

Återstår att se hur det blir med det här, och jag tänker inte avslöja mycket mer än så här förrän jag vet mer. Men jag är så jävla glad! :D

Buenas Tardes

Idag folk, har jag sovit till 10. Därav ingen biologi. Dvs. Ingen Karin, ingen inlämnad biologiuppsats och dessutom en mail som fuckar så fort man ska använda den. Hoppas Karin är lika förstående som vanligt och låter mig lämna in den på måndag.

Hursom, igår var jag till tandläkaren. En riktig näradöden-upplevelse! De flesta av er vet nog att jag hatar att gå till tandläkaren, och skulle ju då dit och laga. Till en början gick väl allt bra, och själva lagningen finns det väl inte mycket att klaga på. Men när jag väl kommer hem fick jag en fruktansvärd smärta i tanden (Det började ärligt talat lite smått under lagningen) och efter mycket klagande tar jag tillslut en Panocod. Kort därefter får jag så klart ont i magen istället.

Kvällen avslutades med att jag gick och la mig vid 5-tiden och sov till 10 idag som sagt. Helt sjukt, I know...

torsdag 27 mars 2008

Mer citat

"Den gör att det doftar härligt gott, även där det finns ungar"

Apan i Airwick-reklamen

onsdag 26 mars 2008

Läskigt....

Okej folk, det här var läskigt!

Av någon outgrundlig anledning började jag tänka på hur många i min närhet som faktiskt har glasögon idag, och börjar då fundera "Undra om Nattis har glasögon? Jo, det känns som det"

Kollade nyss Marit's bilddagbok, och vem står inte på en bild med ett par glasögon om inte Nattis!?
Det var läskigt, tro mig...

Citat


Det ringer i klassrummet...
Douglas: Var det du?
Joakim: Nej...
Douglas: Är du säker på det?
Joakim: ...

tisdag 25 mars 2008

Hmm...


På väg från tunnelbanan såg jag denna skylt idag, och det får ju en så klart att fundera på hur många fel SL egentligen hinner med på ett år. Jag menar förra veckan var ju som sagt vartannat tåg inställt och nu är rulltrappan beräknad att bli klar till 2007. Bra jobbat!

Morgonrapport

Tisdagmorgon, och förkylningen är som bortblåst! Nåja, åtminstone tror jag det... Men är faktiskt stor skillnad, har bara ytterst lite hosta nu och snuvan är nästan helt borta! Känns som att jag törs gå till skolan idag utan att riskera att skapa en epedimi.

Blir då samhällskunskap idag mellan 9.00-10.30, och sen ska jag springa förbi Syo:n och be att få ändra min kinesiska till 3:an, samt att lägga till Samhälls B i tvåan. Det är lite sjukt faktiskt, vi som går natur läser ju Samhälls A i ettan, men om vi vill läsa Sam. B så får vi välja det i trean - om det passar med vårt övriga schema!
Men man kan läsa i tvåan om man har "speciella skäl". Jag & Douglas anser att vi har det, och Syon verkade inte helt ogillande av den idén. Återstår att se om hon är på samma goda humör idag.

Nej, nu ska jag springa iväg och duscha, hörs senare! Hoppas förresten att tågen går som vanligt igen...

söndag 23 mars 2008

Påskdagen

Anna ringde mig nyss och erbjöd mig en promenad i solskenet, men efter att vi pratat en stund säger hon "Är du förkyld?"
Det här känns verkligen inte bra nu alltså, höll på att kvävas när jag vaknade imorse. Helt torr i munnen och äcklig, dessutom är det fullständigt omöjligt att andas genom näsan. Spännande alltså!

Så en promenad blir det inte, däremot kanske en sväng med fadern på stan. Med andra ord, nåt köpcentrum. Känns åtminstone bättre eftersom man inte är ute och börjar frysa typ. Dessutom mår man ju alltid lite bättre efter att ha shoppat, right? =)

Och på tisdag börjar skolan igen, jag måste vara frisk till dess! Annars vette fan vad jag gör...
Förresten vill jag ju pierca mig, kanske blir nästa vecka? Beror på hur fadern jobbar, och han måste ju följa med....Ett problem när man inte är 18.

Påskafton

Jaha, så har även denna dag passerat, och jag verkar bara bli än mer förkyld. Min kran rinner och rinner, så börjar överväga att faktiskt byta packning på den...

Annars då? Jaa, inte mycket att berätta. Det bästa är kanske att återkomma när man faktiskt har något att berätta istället för att bara sitta och knastra på tangenterna.

Alice Nine

White Prayer

lördag 22 mars 2008

"Sög hästpung"

Blev tillslut Ica för mig, och vårt arbete på partilokalen ställdes in. I viss mån måste jag säga att det kändes skönt, och det har jag enbart att tacka Douglas för! Personligen var jag på väg att åka, trots min stundande förkylning som tycks bli allt annat än bättre för varje minut som går.

Dagen har spenderats hemma i stort sett, undantaget utflykten till Ica då, och för en stund sedan kollade jag - faktiskt! - på en film. Var typ år och dar sen sist, så var väl på nåt sätt lite välbehövligt.
Dock blev visade sig valet av film inte vara det bäst tänkbara, och därför ska jag nu passa på att "varna" er läsare för att kasta bort en och en halv timme av ert liv på en viss film nämligen: Solstorm.

De flesta människor jag pratat med som har sett Solstorm har tyckt att den har varit bra. Personligen tyckte jag den "sög hästpung" för att citera en kompis till min 12-åriga kusin. Boken är säkert bättre, men garanterat inte så bra som alla påstår. Tyvärr.

fredag 21 mars 2008

Långfredag

Då var det långfredag, den tidigaste hittills faktiskt! Så smaka lite extra på den nu, att ni faktiskt har upplevt den tidigaste påsken hittills!

Påskledigt då tänker många, och visst är man väl ledig. Dock inte på samma fantastiska sätt som alla andra, dvs. hela nästa vecka.
Nej, vi på cybergymnasiet börjar igen på tisdag - till min stora glädje faktiskt! Jag är absolut ingen person som älskar skolan, däremot ger den mig otroligt mycket. Jag går dit, har något att göra, umgås med roligt folk osv. Dessutom finns det ju kaffe.

Idag då, blir väl att åka till Ica Maxi en sväng med föräldrar, och sedan åka direkt till partilokalen och möta upp Douglas.

..............

Nu säger min far att han ska typ bygga om hela bostaden innan vi kan lämna den, så jag bestämde mig just för att inte följa med på Ica av tidsbrist.

Hur kan man ha tidsbrist på långfredan?

torsdag 20 mars 2008

LUF-Södertörns dåliga arbete

Jag var på Café Liberal ikväll och lyssnade på en debatt om EU, dock inte det jag kommer blogga om nu. Nej, istället kommer jag blogga om en viss kommentar jag fick under kvällen, nämligen LUF-Södertörns arbete.

Det var nämligen en kille från Haninge (Namn är överflödiga) som ansåg att vi i LUF-Södertörn omöjligt kan jobba bra eftersom vi är en så stor klubb med fem kommuner. Vi borde istället splitta upp oss och Haninge borde bli egen klubb. Jag upplyste honom snabbt om att det första vi beslutade om på vårt årsmöte var just att vi ska splittra oss så snart det finns två tänkbara styrelser för de olika klubbarna.
Jag upplyste honom dessutom om att ingen från Haninge var intresserad av att sitta i styrelsen, och därför skulle det vara svårt att få till en styrelse enbart för Haninge.

Vi i styrelsen fick dessutom kritik för att vi, vad jag tolkade det som, var lata. Totalt ineffektiva, och med andra ord bör bytas ut. Gärna till en styrelse från Haninge?

Det känns ju inte alltför kul att få höra sånt här, men jag antar att det är en del av politiken. Jag tycker dock att den här killen skulle kunna vara lite mer påläst innan han börjar ge kritik.

För övrigt, en till intressant sak som togs upp var just att vi i LUF-Södertörn borde börja synas mer på Högskolor i kommunerna. Jag slogs av tanken "Det är väl ändå Liberala Studenters uppgift?", något som den här killen för övrigt är medlem i.

Så, man ska väl inte kasta sten när man sitter i glashus. Eller?

onsdag 19 mars 2008

tisdag 18 mars 2008

Tyresö Gymnasium

Var till Tyresö Gymnasium idag och kampanjade! Otroligt roligt när folk är så intresserade av vad man säger. Sen måste jag ju bara passa på att återigen göra folk uppmärksamma på storheten med ballonger och pennor. Även om man kanske inte lyckas värva medlemmar direkt, så VILL faktiskt folk ha ballonger och pennor och kommer fram och FRÅGAR "Får jag ta en penna/ballong?"
Något som aldrig händer med annat kampanjmaterial som diverse folders och flygblad.

Vi lyckades värva 6 medlemmar på plats, och fick åtminstone ett tiotal intresserade! Känns lovande. LUF-Södertörn växer och växer! Det här betyder att vi kommer kunna ordna mycket mer för våra lokala medlemmar.

Är du redan medlem, eller funderar på att bli medlem?
Maila mig direkt på joakim.storeide@liberal.se

Ang. Gårdagen

Shit vad roligt det var att läsa alla kommentarer! Fick exakt den reaktionen jag ville ha, så känner mig rätt nöjd =)

Vi diskuterade Monty Hall Problemet, vilket är sant. MEN, fortfarande har jag bara hävdat att om man i steg två har två alternativ är det 50% chans att man tar det. Inget annat, och bevis finns i både min & Max's mobil i ett sms jag skickade. (Se tidigare inlägg)
Det jag tycker är intressant är att varken Max eller Anna tar hänsyn till att det fortfarande finns en förhållandevis stor chans att man tar rätt alternativ om man står kvar.

Sen vinklingen då: Det här är MIN blogg, och här berättar jag världen ur MIN synvinkel. Inget annat. Jag är inget oberoende media, och kommer säkerligen aldrig bli det.

Ska bara passa på att säga några slutord: Jag är inte sur alls på någon, och som sagt - kommentarerna var det bästa! Ni gjorde verkligen min dag nu!

Och förlåt till alla er som blivit uthängda som "idioter", om det nu är så ni uppfattat det hela.

Liten tankeställare

Jag messade med Max under kvällen också, efter den vilda diskussionen.

Max: Bara för säkerhets skull, du är ju inte helt 100 idag...;) Lova att tänka på det. Jag och Bladet kan ju inte ha fel...

Joakim: Alltså vi kan fortsätta diskutera om du vill. För jag vet att jag har rätt. Ni tänker i tärningsmodellen...

Max: Försök inte. Vi tänker enligt verklighetsmodellen. Välj ett väl (ska stå tal) mellan 1 och 50'000...

Joakim: Du är verkligen dum på riktigt nu alltså. Har man TVÅ alternativ, är chansen 50%, inget annat - punkt.


Som en notis för läsarna, Vi diskuterade sannolikheten om man öppnar rätt dörr, när det bara finns två kvar.


Ska bara påpeka en sak också. Om jag har fel så fine, då kan jag erkänna det. Men när man diskuterar något, och den andra inte lyssnar alls på vad man säger så känns det bara patetiskt. Att den/de personerna går till personangrepp är bara ännu tråkigare. Jag tycker man ska hålla sig till ämnet, inget annat. Att jag läser Matte B och de två andra läser Matte D betyder inte att jag är helt dum i huvudet. Right?
Jag hoppas verkligen att ni ändrar er inställning till dessa saker, för jag gillar er båda. Men trodde att ni skulle klara lite mothugg utan att gadda ihop er för att sedan så totalt såga mig. Okej att såga mina åsikter, men inte mig som person.

Låt det här bli en tankeställare till er alla som läser det här.

måndag 17 mars 2008

I don't believe it

Det är otroligt, har diskuterat med Anna & Max en liten "mattekluring" i drygt en timme.
Dock tappar man intresset när ingen av dem vill lyssna på vad man säger, så därför kanske jag ska skriva ner det och hoppas på att det går in nu då:
Om man har två alternativ är det 50% chans att man tar det ena.

Detta gör dem ALLT för att motbevisa. Otroligt, och båda ska läsa Matte D. Jag börjar tvivla om de ens klarade Matte A.

söndag 16 mars 2008

Helgsammanfattning

Då har även denna helg gått. Den har varit väldigt trevlig, farfar var ju som bekant här - vilket var riktigt roligt! Han stannar ju annars högst en natt, innan han flyger vidare, men nu stannade han hela helgen. Hoppas han gör det till en liten tradition^^
(För övrigt Cypern han ska till denna gång, till Ayanapa för den som undrar)

Har fått lust att pierca mig idag igen, och Robin var så klart direkt för det förslaget och vi bestämde nästan tid plats och datum. Troligtvis blir det att sätta i läppen, har som börjat inse hur mycket snyggare det är. Sen kanske tungan också, det får vi se då.
Fick ju pengar av farfar, dock inte av den anledningen, men är inte alls omöjligt att det är här pengarna kommer hamna!

Fick för övrigt ett mail från Östergötlands distriktsordförande (Rebecca) idag, och det verkar gå jättebra det här med Östergötland! Blir antingen i Linköping eller Norrköping kampanjen/kampanjerna kommer hållas. Återstår att se.
Måste nog prata med henne också och kolla om hon beviljar att fler stockholmare kommer med. Pratade ju med en i distriktsstyrelsen - för övrigt han som bjöd in mig från första början - och då pratade vi just om att det är ju bättre om vi kommer åtminstone två stycken. Blir troligtvis Douglas som följer med, detta mycket pga. praktiska skäl! Vi båda har ju lov den veckan (v.15), dessutom är vi två stycken som faktiskt klarar av varandra i en hel dag. Eller åtminstone klöser vi inte ögonen ur varandra. Åtminstone inte bokstavligt.

Imorgon blir det sovmorgon, eftersom Ingela (engelskalärare) landar lite sent med sitt flyg och därför hinner hon inte till skolan till 8.00. Blir således att börja dagen med Samhällskunskap kl. 10.00 med istället, och 12.00 börjar engelskan.
Efter det: En sväng förbi Moderaternas partilokal och prata lite, sedan förbi vår egen Fp-lokal och hämta kampanjmaterial till tisdagen.

Blir nog en bra dag!

Varmt



lördag 15 mars 2008

Lördag kl. 08.01

Det noterades just att flyget farfar kommer med landar 8.40 och inte 8.55 som planerat. Blir väl att börja röra sig upp mot Arlanda ganska direkt nu då, ska bara försöka hitta min far som varit försvunnen den senaste halvtimmen.

Kl. 10.00 är det EU-utbildning i Gamla Stan, och jag hade verkligen haft lust att gå på den! Men å andra sidan, farfar kommer hit en gång per år och dessutom är han bara här i två dagar - så man får ju prioritera lite.

fredag 14 mars 2008

Mailboxen

Sist jag skrev hade jag precis gått igenom hela mailboxen och läst, svarat och raderat en massa mail. Okej, var inte så många faktiskt, var faktiskt bara 5!
Nu, en liten stund senare har jag lyckats få 7 nya. Bara att sätta igång med andra ord *puh*

Sjukhuset


Är på sjukhuset nu, och denna skylt finnes

Skäms!

Det här är mycket konstigt, jag vet att ni är betydligt fler som läser bloggen - så varför svarar så få på min undersökning?

Dålig stil måste jag säga...

Nu ska jag ut och springa!

torsdag 13 mars 2008

Tors-dag

Vilken dag! Men gud så trevligt det har varit!

Har varit och klippt mig idag, som hastigast, och så har jag suttit på partilokalen, varit på Café Liberal och hunnit leverera moments som aldrig förr.

Jag inleder mattelektionen idag med att lägga mig på bordet, somna en stund för att sedan vakna till och inse att nu är det rast = kaffe.
Jag springer iväg och halsar först en kopp, sen tar jag en till som jag knappt lyckades få in i klassrummet. Dock lyckades jag överlista Jenny och sedan var katastrofen ett faktum.

Mitt första moment:
*Jag hoppar på stolen*
-Joakim, vad gör du?
-Jag vet inte...Det är det som är så spännande med mig, man vet aldrig vad jag hittar på härnäst!

Mitt andra moment:
-Vad tycker du om Pensionärer?
-Att de är gamla...?

Jenny står för det här inläggets tredje moment:
-Vet ni vad det är för dag imorgon?
*tystnad*
-Internationella pi-dagen! Vet ni vad ni borde göra då? Jag tycker ni borde äta π-zza, eller kanske en π-rog!

Mycket mer har hänt, men klockan är midnatt, och jag har haft full fart sen sex imorse. Dags att kolla på tv nån timme och sedan sova. (Förhoppningsvis)

onsdag 12 mars 2008

Karin


Här är min biologilärare när hon hoppar, från förra veckan. Fråga mig inte varför, Men lite roligt var det väl att jag fick henne att hoppa framför kameran? Det här blir då dagens sätt att säga God Morgon på!

tisdag 11 mars 2008

Otroligt roligt men tragiskt

Bloggen utvecklas

Jag kom just på en sak! Som ni ser till höger har jag nu startat en undersökning, som jag nu ska förklara lite närmare.

Skulle ni vilja att jag skrev på en blogg tillsammans med en kompis, ungefär som Alex & Calle Schulman...? Det skulle innebära att vi på ett väldigt lätt sätt skulle kunna diskutera olika saker med varandra, samt gnabbas om en hel del olika saker - hela tiden!
Vem den här personen blir är jag inte riktigt säker på, men om du är intresserad så skriv i kommentarsfältet eller prata med mig!

måndag 10 mars 2008

Måndagar i all ära

Har varit hemma precis hela dagen, och ändå inte bloggat. Antar att man tydligen har ett liv utanför detta trots allt! =)

Västerås var verkligen jättekul! Träffade en massa nytt folk, och lärde känna stockholmarna bättre och bättre! Vissa lite för bra kanske. Tänker inte kommentera fredagkvällen mer än att jag inte var helt komfortabel med det som hände, men men.

Morgondagen kommer bestå av 1½ timmes Samhällskunskap - Jippie!
Sedan blir det att följa med mor till någon läkare vi Hötorget. Tror det ska gå bra.
Efter det blir det att åka med Douglas till Gamla Stan och prata med Linda & Christoffer. I synnerhet Christoffer om diverse saker.

Närmast: Sova

söndag 9 mars 2008

Philip

Jag utlovade ju att jag skulle avslöja vem jag kommer rösta på som Förbundsordförande. Blir troligtvis Philip Wendahl - av flera anledningar!
Philip är den enda i Förbundsstyrelsen som inte är otrevlig, osocial och dessutom kan man ha väldigt roligt med honom!

Dock fick jag ett samtal nyss från en annan LUF:are som sa att Philip kanske inte är så väldigt bra som man tror, och att hans förflutna inom MUF inte är det absolut snyggaste. Ska kolla upp detta med Jessica tror jag så man kanske får någon ännu bredare förklaring! Sedan kommer jag kanske överväga att inte rösta på Philip.
Med det sagt menar jag inte att jag inte tror på vad den här LUF:aren sa till mig, utan bara det att jag vill höra det även från MUF/Moderaterna innan jag ändrar åsikt.

Nu ska jag nog klä på mig, vaknade först vid 13-tiden idag, och ni anar inte hur otroligt skönt jag sovit inatt! Har ju knappt sovit sen fredag kl. 6 på morgonen, så man var väldigt trött!
Hörs senare då!

lördag 8 mars 2008

Västerås


Det här är min vän i natten. Jag kommer inte sova och då kan jag ju lika gärna dricka kaffe. Jag vet förresten nu vem jag kommer rösta på som förbundsordförande - och jag kanske avslöjar det senare. Åtminstone kommer någon ledtråd under helgen!

fredag 7 mars 2008

Västerås


Sitter på tåget nu. Hatar det här, och vi kommer aldrig komma fram. Douglas flippade på mig direkt efter att vi hade ätit och började skrika och slå och en massa konstigheter. Sanning med viss modifikation

Knivdrama

Alldeles nyss läste jag på Expressens hemsida om ett knivdrama på en skola vid Odenplan.
Första tanken: Cybergymnasiet.
Nästa tanke: Alla är såna fegisar, Nej - måste vara Mikael Teoretiska eller Jensen.

Strax efteråt: Sms från Micke "Du vet väl vad som har hänt på skolan?"
Jag ringer upp honom, pratar lite - och strax efteråt ringer Douglas.

Det visar sig alltså att en kille i tvåan har blivit knivskuren på kinden.
Men hur som helst, klart allvarligt! Och vi lär säkert få ett mail från skolstyrelsen om någon timme att vi ska ha en krisdag snart. Nåja, nog om detta. NU ska jag packa ner boken innan jag glömmer det!

Påminnelse!

Bara en påminnelse, jag kommer inte ha möjlighet att läsa några kommentarer eller svara på mail under helgen. Jag hänvisar allt till min mobil! (Hoppas den pallar med det ökade trycket)

Inför Västerås

Så där, då var allt nedpackat! (Hoppas jag)

Jag vet att de andra som ska till Västerås kommer mötas 15.30 på Centralen för att hinna med deras tåg (som går en timme före vårt). Men, tidspessimister som jag & Douglas är kommer att mötas redan 15.00 - för att hinna!

Dock har ju vi inplanerat att hinna äta och bl.a. köpa fika och sånt där. Blir nog en väldigt trevlig resa, känner mig inte alltför hyper - även fast väldigt många har antytt det idag.
Fast man ska väl kanske tillägga, de kommentarer jag har fått har bl.a. varit "Men du är ju alltid jättepigg" *Nedsättande ton*

Nåja, nog om detta. Inte alltför kul att höra bara, men hellre det än att man är tråkig - vilket många personer som sagt så här faktiskt är!

Nu ska jag packa ner en bok kom jag på, får se vilken det blir. Mannen som dog som en lax kanske?
Eller så köper jag snabbt en bok av Åsa Larsson! Lite småroligt faktiskt att de böckerna utspelar sig i Kiruna, och inte i Stockholm alt. Ystad som alla andra svenska deckarböcker.

Skolan


Jättebra att jag ser helt dum ut.... Men Men, det bjuder jag på! Är på väg hem nu, måste ju packa lite inför Västerås på eftermiddan idag. Tror faktiskt mer och mer att det här kan bli riktigt roligt och ett minne för livet i många avseenden - vi kommer ju lära oss saker bl.a. Och det är väl alltid roligt, så länge det är ett intressant ämne - vilket det är! Vi ska prata om Nolltolerans. Så handlar om att såga alla fördomar. Kul kul! Men skriver mer senare, hörs!

torsdag 6 mars 2008

Dagens Citat

Men Joakim, vi sa ju 'Inget kaffe innan svenskan'

Katja stod för detta uttalande strax efter att jag låtit meddela att jag druckit tre koppar under dagen.

Idrott

Vi har fått en ny gympalärare.
Fredrik har tydligen slitit av nåt jävla muskelfäste om jag förstod rätt, och därför ska vi nu få ha den högt världsrankade friidrottaren Vladimir.

Det hela började med att vi skulle göra kullerbyttor, vilket jag inte kan med min nacke. Det finns det liksom medicinskt bevis på, så inget att snacka om!
Så efter en stund när allt annat akrobatiskt galet fortsätter och folk hänger i dessa förbannade ringar i kors och står på händer utan stöd etc. Så kommer jag med den briljanta idén! Jag kan ju jogga lite - så gör jag lite nytta åtminstone.

-Vladimir, kan inte jag jogga?
- Jo**a? *Kollar skumt på mig*
-Jogga! Istället för det här, min nacke pallar ändå inte med det där.
-Nej, men du kan ju göra sit-ups istället!
-Eller så kan jag göra ingenting...

Hatar verkligen när lärare är oflexibla, och i samma stund flippar jag och bestämmer mig för att inte göra någon nytta alls denna lektion. Så blev det också.

Trångt


Det är extremt mycket folk på tåget idag! Dessutom blev jag försenad och fick börja byta tåg och en massa konstiga saker idag. Tjejen framför mig pressar verkligen in mig i väggen, så jag pressar tillbaka. Här står vi och pressar. Jag pressar iväg henne och hon pressar mot mig.

1 dag 11 timmar 1 minut

Så länge har jag nu totalt sett varit inloggad på Folkpartiet & LUF:s internprogram. Lite väl länge kan jag tycka, då jag bara varit medlem i knappt två månader. Men men, ska försöka att göra lite annat utanför NUBBS också!

Hörde förresten från vår Distriktsordförande att han är väldigt nöjd med min insats! Och att jag & Douglas gör tydligen mer än vissa distrikt gör..!
Kändes lite coolt faktiskt, och jag har inga ambitioner att dra ner på tempot ;)

onsdag 5 mars 2008

Nordea


Sitter på Nordea, ska försöka reda ut allt som blivit konstigt, fast känns som att en läkare kanske vore mer lämpligt för det! Men hörs senare

tisdag 4 mars 2008

Fika


Fikade med Marit och Elin

Fika


Fikade med Marit och Elin

Krokodil


Marit har hittat ett par skor som liknar en krokodil

måndag 3 mars 2008

Imorgon

Jag ska ansöka om ett presskort! Hur ballt är inte det på en skala egentligen? :D

Det var min stora nyhet...

Imorgon blir det
  • Springa förbi skolan en sväng (Trots ledighet)
  • Träffa Marit & Elin
  • Springa förbi partilokalen, prata med Linda om knappar samt hämta biljetter
  • Springa förbi Swedbank (Tydligen nåt vi ska snacka om, blir rädd)
Så ser då morgondagen ut, får se om jag kommer ihåg hälften =)

Snart jogging

Okej det här var inte lite läskigt - har börjat skaka som ett psyk! Alltså här snackar vi inte om lite darrningar, här är det ordentliga skakningar. Känns extremt läskigt faktiskt

Ska strax börja göra mig i ordning, ska ut och jogga med Anna. Och vädret finns det ju då inte alltför mycket att säga om, tror det kan bli en bra joggingtur - faktiskt!

ps. Har en rätt cool grej att berätta senare som jag ska ansöka om =)

Hur många Strax:ar går det på en snart?

Dagsrapport

9,01 anländer jag till klassrummet. Allas blickar vänds mot mig, först med en tanke som "Vem fan är det nu då?"
Sen när alla ser att det är jag återgår alla till filmen - helt utan att lägga en ljudlig kommentar! Blev lite chockad faktiskt...

Vi kollar Sicko, och det ska bli rätt intressant att se slutet på detta på onsdag.

På samhällskunskapen får vi veta att vi ska jobba hemifrån imorgon! Woho! Det innebär alltså i praktiken: En ledig dag =)
Ska snacka med Marit om vi kanske ska passa på att ses då? Eller så ägnas dagen helhjärtat till matteboken. Haha! Var det nån som trodde på det eller? I så fall är jag besviken på dig...

Nej, nu ska jag hälla i mig en massa kaffe!

Newsflash: Min mor heter Lena, är född 23 December 1960. Det är Douglas mamma Lena också

Morgonrapport

Usch, en fruktansvärd morgon.... Vaknade för 20min sen, och precis nu när jag är klar inser jag hur otroligt många tåg som är inställda idag - finns alltså inte en chans att kunna vara där "bara lite" för sent.

Nåja, får hoppas man kommer iväg snart!

söndag 2 mars 2008

Ett jävla G

Kollade på mina betyg för en stund sedan, och inser bara hur otroligt irriterad jag blir på Eva!
Alltså varför, VARFÖR skulle hon ge mig ett G i "Arbetsmiljö & Säkerhet"?!

Jag hade ju lika gärna kunnat låta bli att läsa kursen.... Helt otroligt hur man slösar bort sin tid på onödigheter ibland.

Dessutom ser det ju helt fel ut när det bara finns ett G, och så är det i just det ämne man hatade mest på hela jorden!?
Okej, inte riktigt. Men så totalt orättvist! Med tanke på att vi två som pratade och kunde mest i hela klassen fick G..!
Hatar Eva, och kommer aldrig släppa det... Tyvärr, men så är det.

lördag 1 mars 2008

Siba


Var på Siba med Johanna idag och hittade två dvd-skivor som jag & Max kunnat köpa^^