fredag 29 februari 2008

Biologiprovet

I'm impressed!

Fick VG- på biologiprovet!
Notera då följande:
  • Jag hade först ingen aning om att vi hade prov
  • Sen sket jag fullständigt i att plugga
  • Samt att man bara kunde få VG som mest.
Så jag var faktiskt rätt nöjd - och det tänker jag fortsätta vara!

Dagens...

- Vad har du för väder där du bor?
- Jag vet inte, jag har inte varit ut än.
- Men du har väl fönster hoppas jag...?
- Jag är synskadad.

Titti i Rix Morron Zoo gör en liten tabbe i direktsänd radio...

torsdag 28 februari 2008

Frukost


Har matte nu, och nyss var det rast i 10min. Jag, Micke & Emil begav oss till Donken för att inta frukost. Trevligt var det, och äntligen fick jag dricka kaffe igen. Var väldigt efterlängtat! Nu är lektionen slut och jag ska bege mig härifrån. Hörs senare!

Sportlovsmorgon

"Inga större problem för bilarna på infartslederna & kollektivtrafiken rullar utan problem"

Snälla, kan inte stan bara fortsätta ha sportlov så man får mer av det här?

onsdag 27 februari 2008

Ding-Ding

Har varit sängliggande typ hela dan, inte orkat med att göra nåt. Så klart bara pga lathet! och att jag råkade försova, gud förlåte mig för det!


Det har ringt på dörren hela förbannade dan, och orsaken är våran granne. Har skrivit om henne tidigare
Efter det att jag blivit tillräkligt förbannad på att hon stört mig hela dan kliver jag upp ur den varma sängen, öppnar dörren och då visar det sig att hon ville ge mig hårvax.
Ingen kommentar känner jag..

Det slog mig efter att hon hade gått att det finns ett tidningsnamn som passa ganska bra på detta "En Ding-Ding värld". Nån som läst den?
Alla som gjort det förstår hur det är att bo granne med henne...

tisdag 26 februari 2008

Maj-Lis...

Min nya lilla älskling tycker inte om mig... Maj-Lis, som hon så fint kallas, svek mig redan imorse med att starta om & stänga av två gånger. Bara under tiden jag var på väg till skolan!

Känner att vi aldrig kommer få någon fin relation till varandra om hon ska göra så här mot mig. Så, hon har nu fått en varning och gör hon om det blir det att ta ett ordentligt snack med 3 om att helt få byta mobil till en annan.
Som jag tidigare sagt,
Jag använder mobilen allt för mycket för att den ska kunna krångla så här mycket

Morgonrapport


God morgon folket! Äntligen är mobilbloggandet igång igen. På tåget idag: Flertalet äldre personer - i synnerhet kvinnor - visar tydligt att ska man ha en sittplats så får man slåss för den. Inte gör det saken bättre heller då jag är yngre än dessa gamla vandrande stofiler och därför ska jag straffas genom att behöva stå. Men jag kastar mig in på tåget, antar utmaningen och ser en stol som en rumpa ännu inte vilar på, den ska jag ha! Ser en kille i typ 10års åldern som också spanat in sig på MIN stol. Blir orolig, men istället för att se mig besegrad knuffar jag undan killen och smäller nöjt ner bakdelen och tittar sedan nöjt på den uppgivna blicken han ger mig och tänker i samma stund ''Äsch, han är yngre och kan stå, jag förtjänar den respekten av honom''

måndag 25 februari 2008

Hurra hurra, vi firar denna dag...!

Ja, Douglas fyller då 17år idag - vilket så klart ska firas på nåt sätt. Har skrivit upp hur man blir medlem i Ung Vänster, så ska försöka lura honom att bli det xD
Fast killen lär väl dö om man gör det... Äsch, han överlever säkert - annars var det roligt att lära känna honom!

Jag minns när alla på Högalid fyllde 14, då drogs man in i duscharna och blev helt sonika "Duschad" med kläder och hela faderullan. De flesta var tillräkligt smarta att hinna ta ut mobilen ur fickan, men vet inte om alla gjorde det direkt.
Själv var jag tillräkligt smart att aldrig påminna någon om när jag skulle fylla år, så min dag kom och passerade. Efter nån vecka började folk undra om inte jag fyllde år snart - det hela var väldigt underhållande =)

söndag 24 februari 2008

Nanna & Nuppa är inte samma sak

Så har denna lördag passerat, och till min stora glädje helt utan stress faktiskt! Duktigt *klappar på huvudet*

Blev inte ens en sväng till Kista för att hämta mobilen, vilket är lite chockerande faktiskt. Jag har ju verkligen pratat om den varenda dag ända sen 28 Januari och nu när jag äntligen ska få den i min hand igen känns det lite konstigt. Ungefär som att träffa en vän man inte träffat på tio år...eller nåt. Känns som att jag kommer börja gråta av lycka, ungefär lika mycket som om syndafloden skulle komma över oss allihopa. Så är ni i Kista de närmaste dagarna - så se upp! Jag kanske råkar vara där och hämta mobilen just då...!

Imorgon blir det att träffa Leila i stan - Herre gud är ju typ ett år sen sist vi träffades! Nästan läskigt länge sen, så är som dags nu. Blir väl att dricka te och bara prata och ha trevligt. Ska i alla fall dra med henne på någon bokhandel - fick nämligen ett tips idag om en bra bok! Så blir kanske att köpa imorgon, eller vänta till veckan för bokrean? Nåja, återstår att se hur det blir med det.

Apropå böcker, fick faktiskt äran att låna två böcker idag av min gode granne Björn! Nätokraterna och Nologo, två böcker som verkar riktigt bra. De handlar väl båda två mer eller mindre om samhället, och av lätt insedda skäl blev jag lyrisk. =)

Nej, färdigt med bloggandet för ikväll. Dags att nanna (inte nuppa) kudden nu - så ha en God Natt allihopa!

lördag 23 februari 2008

"Din mobil är nu klar.."

Då var kampanjen över, Per anlände lite senare än mig - trots att jag var flera timmar sen! (Somnade)

Adam gjorde ett kortare gästspel, sedan drog han. Vi övriga kämpade oss tappert kvar, och gjorde ett riktigt bra arbete om jag får säga det själv! =)

Jag blev överlycklig idag när ett visst sms trillar in i min inkorg på mobilen "Din mobil är nu klar.."
Så imorgon bär det av upp till Kista - och ni anar inte hur länge jag har väntat på denna dag alltså! Helt sjukt att tvingas vara ifrån sin mobil så här länge...
Men en rolig/hemsk grej jag noterade i måndags var att jag under dessa 18 dagar jag haft min lånemobil hade jag lyckats dra ihop inte mindre än 391 meddelanden! Och jag känner att jag är uppe i rätt mycket nu också...

Gud vad osammanhängande jag skriver idag...tror jag är trött, eller rättare sagt hoppas på det!
Nu ska jag nog börja avrunda msn och allt sånt där så man orkar kliva upp imorgon. God Natt!

fredag 22 februari 2008

Våga vara rädd

Idag är min mage verkligen ingen god vän för mig, värker som ett psyk så jag knappt orkade äta lunch idag. Gick faktiskt hem från skolan innan lunchen började serveras för att slippa sitta där och plågas. Att plågas är en sak, men inför publik blir det verkligen inte roligt!

Hörde att min kära kollega råkat ut för magkatarr, vilket inte är alltför mysigt. Så man får väl hoppas han slipper det snart och att man själv inte blir drabbad!
Eller ännu värre, alla dessa magsår som ligger i släkten och alltså nära till hands. Vill verkligen inte behöva genomgå en sån kur med mediciner - Usch!

Men nu blir det i alla fall att dra iväg på synundersökning som mentalt stöd för Isabell. Därefter en promenad i vårvädret? Ja, vi får se =)

torsdag 21 februari 2008

Trosdag á la Idaho

Ännu en dag utan kaffe, känns bra att jag överlever - men börjar vara otroligt sugen nu alltså! Och så är det en hel vecka kvar innan man får börja dricka igen...
Cigaretter är ju som inte heller någon bra lösning på det här problemet.


Delicatobollar & nån form av Digestivekex åts idag på svenskan. Känner att Katja är den lärare som bryr sig absolut MINST om att man äter på hennes lektioner.
Apropå Katja, hon måste ha fått hjälp av Bengt (gammal mattelärare) med att hitta på en så fruktansvärt tråkig uppgift!
Vi ska skriva en arbetsansökan med CV och personligt brev och fan och hans moster som sedan ska betgsättas av henne... Jobbigt jobbigt

Newsflash! Jag börjar ett nytt liv imorgon, efter alla dessa veckor av fika så är det nu äntligen slut på det. Dags att sluta upp med allt sånt och börja leva sunt igen, känner att jag har lagt ut en del och man ska väl ha nån form av fysik till sommarn?

onsdag 20 februari 2008

Fysik

Vi hade fysik idag för andra gången med allas vår söta lilla Mizgin som försöker - både lära oss fysik - och samtidigt försöker han göra sig förstådd på svenska.

"Det här är väldig väldig viktigt" - Min fysiklärares favorituttryck
"Jag säger det här för att betona hur viktigt det är" - Två sekunder efter det förra

"Nu ska vi läsa oss lyssna"
"Det är så gjorde man" - Pratar om division om bråk, när man måste inventera bråket...

"Grondheten (alt. Grodheten) är fyra stycken" - Visar fem fingrar

- Jag har hört ni är jätte duktiga, säger Mizgin lite bekymrat
- Är det nu vi ska säga att vi fick skäll på matten? frågar jag Micke
- Håll käft för helvete, du säger inget!! utbrister han direkt

___________________________________________________________________

Douglas vänder sig mot mig, frågar något varpå Sam vänder sig om och utbrister "Inte den här gången!"

Idag har jag tyckt om min klass extremt mycket

måndag 18 februari 2008

Back on track...almost

Styrelsemöte strax!
Har skrivit ut alla papper, häftat ihop och dessutom lekt lite med markeringspennan på det jag redan nu såg att vi måste ändra... Blev en del faktiskt...

Var hemma idag, pallade verkligen inte med dagen. Men imorgon blir det att gå! Herre gud, 1½h samhällskunskap kan man ju inte missa bara så där!
Nej, skola it is som sagt. Läste förresten ett mail från Cissi att vi skulle få besök från skatteverket *syrsljud* men minns inte när det var.

Ska bara passa på att ge dagens rosor till både Max & Leila! Ni anar inte vilket stöd ni var för mig förra veckan! Verkligen supersnällt av er båda två^^

Man brukar ju säga att "Man ser vem ens riktiga vänner är när man behöver dem"

söndag 17 februari 2008

Nytt Hatobjekt

Idag har faktiskt varit bästa dagen på väldigt länge! Kom visserligen för sent till årsmötets sista dag idag och hade därmed ingen rösträtt på första motionen. Men löste sig senare i alla fall!

Var ju otroligt många plojmotioner noterades snabbt, och jag har helt plötsligt fått ett nytt hatobjekt känner jag. En jag kommer kalla D. (Ej att förväxla med D. i min klass)
Denna D. har skrivit merparten av de mest idiotiska motioner som jag uppriktigt talat skäms för att man ens tar upp!

En tanke från min sida - Går det att avslå en hel person istället för bara motionerna?

lördag 16 februari 2008

Lördag!

Förlåt till allihopa för mitt otroligt dåliga humör - speciellt på bloggen - de senaste dagarna!

Men, efter denna dag mår jag betydligt bättre! Sov ut ända till 13.04(!) idag, var verkligen skönt!
Dagen började ju dock inte lika trevligt, vaknade vid 6 av att klockan ringde. Kroppen skrek "NEEEJ" medan hjärnan sa "Jo, men klart jag ska kliva upp nu, har ju fått vila hela..3h ungefär"
Snooze blev lösningen, då fick båda parter nåt ut av det hela.

När klockan började närma sig halv 7 skulle jag kliva upp ur sängen, men upptäckte att benen helt plötsligt bara inte bar mig. Helt sjuk känsla! Efter att ha plågat sig en stund kände jag bara "Om jag går idag, kommer jag hoppa framför tåget. Om jag stannar hemma, kanske jag skjuter upp det ett par dar".
Skickade ett sms till Andreas som jag skulle ha åkt med idag och lät meddela att jag inte skulle med. La mig ner och somnade av ren utmattning ganska direkt igen.

Imorgon blir det däremot årsmöte - YaaaaY!

3:e dagen utan kaffe för övrigt... Nu är det bara 11 dagar kvar innan jag får 20kr av Douglas. =)
Pengarna kommer så klart investeras väl, i en Latte från Sleven

fredag 15 februari 2008

Nej, inte nu!

Usch, har absolut ingen lust att göra något nu känner jag. Så totalt slutkörd att jag bara vill lägga mig i sängen och sova hela helgen igenom. Men men, nog med deprimerande saker.

Ska strax iväg på vår sociala kväll med LUF, för att senare dra iväg på en nattkampanj.


Nej, orkar faktiskt inte blogga. Adjö

torsdag 14 februari 2008

Kalender v. 7


Bara ett litet utdrag från den här veckan i kalendern så ni får en liten uppfattning om vad jag får utstå. Noterbart! Jag tappade bort almanackan i början på veckan och därför är den inte helt fullständig...

Jag går under!

Ja, det är faktiskt sant. Joakim Storeide i egen hög person håller på att göra en favorit i repris - gå in i väggen, eller om vi ska vara ännu mer riktiga: SPRINGA in och förbi väggen.

Pratade med Max idag om hur stressad jag känner mig, och han verkar förstå mig. Känns bra!
Som det ser ut nu har jag inte en oplanerad dag åtminstone den närmaste månaden - och jag törs inte kolla för Mars. Just ja! Började tänka på Västeråsresan nu...(7-9 Mars)

Pratade med Erik (lite osäker på namn) på Café Liberal idag, om just det här. Han gjorde en snabb notis om att om man sitter i Redaktionsrådet för Radikalt Forum så är det akuten nästa - utan tvekan för mig. (Då med hänsynstagande till allt annat jag är engagerad i)
Han hade själv nämligen hamnat på sjukhus just pga stress och legat inne två dagar. Det som skrämmer mig mest, är just att bli inlagd!
Alltså jag gör hellre om nian och gasar på ännu mer tills jag tappar livslusten än hamnar på sjukhus! Jag orkar verkligen inte med det.

Jag känner så väl igen alla symtom, jag kan sova hur mycket som helst, jag har inte tid för kompisar utanför skola & LUF, när jag kommer hem kollar jag mail, svarar och läser allt möjligt för att hålla mig uppdaterad om ALLT som händer i världen. Dessutom har jag konstant ont i huvud & mage, en sån där sur känsla i magen - nån som känner igen?
Mina händer och leder värker alltmer för varje dag som går och jag blir mer och mer känslig för väderomslag - i synnerhet kyla.

Jag hade verkligen sett fram emot en lugn skön helg efter biologiprovet imorgon (som jag inte hunnit plugga till än) MEN! Då blev jag påmind om kampanjen på kvällen/natten och sedan årsmötet på lördag med start 9.30 och sedan även på söndag.

Nej usch för det här... Imorgon i alla fall ska Patte göra mig glad! Han ska köpa ut cigg åt mig, alltid något att lugna nerverna med =)

tisdag 12 februari 2008

Dagens citat

Du skulle inte vara ensam om du kände dig utanför

lördag 9 februari 2008

LUF

Sitter i LUF-lokalen nu och planerar en kampanj med Douglas. Det är lite roligt, för det är typ bara vi här - undantaget fyra andra.. Tre stycken är från Internationella utskottet och den fjärde sitter och väntar på en människa ingen av oss hört talas om. Förhållandevis lite roligt.

Kampanjen igår var fruktansvärt rolig! Tror aldrig jag varit på en så rolig kampanj förut alltså!

Var precis och hämtade kaffe, men nu undrar jag på fullaste allvar: Vem fan kokade kaffet!? Har nog aldrig druckit ett så fruktansvärt beskt kaffe... Nåja, nog om detta. Ska skriva vidare nu!

fredag 8 februari 2008

Grannar

Min granne kom hit och lånade en kapsylöppnare för att öppna EN flaska. Sen gick hon hem.

(Vissa kommer fatta)

Knölvalar, på längden, bredden, krogen och på stan....

"Den fikaberoende knölvalen Maria-Eleonora. Alias oraklet"

Ja, det är tydligen jag det... I alla fall om man frågar Douglas - bara att acceptera? Haha, inte jag! Nu är det krig som gäller! Ska komma på något riktigt vasst jag kan säga till honom =)

Ikväll är det kampanj som gäller, sticker till partilokalen i Gamla Stan vid 7-tiden och sedan käkar vi och kollar film för att sedan avsluta med kampanj. Det bästa är ju att LUF betalar allt, så är ju bara att hänga på! =)

Vet inte hur jag ska göra sedan, är bjuden på två fester ikväll - en med Leila & co i Rönninge (nära hem) eller så en med några MUF:are på krogen. Återstår att se vart det slutar, troligtvis med att jag åker hem och sover xD
Joakim upphör aldrig att förvåna...

torsdag 7 februari 2008

Tråkdag

Finns verkligen inget att skriva om idag...

Förstår inte hur din lilla hjärncell jobbar, tror jag faktiskt ingen gör

onsdag 6 februari 2008

Min klass

Tänkte nu skriva det efterfrågade inlägget om mina klasskompisar. Here we go!

Vissa har verkligen problem, lyssnar på uppriktigtsagt dålig musik, går omkring i mjukisbyxor, är ständigt försenade, beter sig allmänt ouppfostrat och jävligt irriterande mot de flesta andra i klassen.

Vissa har verkligen problem, allvarliga psykiska. Klagar på allt, leker så fruktansvärt mogna fast de innerst inne bara är små femåringar som ska leka mamma-pappa-barn där de så klart är den äldre delen av familjen. Sorgligt.

Vissa har verkligen problem, älskar att prata politik hela jävla tiden och förstör varenda lektion med att alltid lyckas komma med en kommentar om politik.

En har verkligen problem, går inte att föra en normal konversation utan att man ständigt pratar om den personliga ekonomin. Dessutom ska allt skämtas bort, inget får vara för seriöst för då blir det obekvämt för personen.

En har verkligen problem, ingen tycker om personen, de flesta hånar genom kommentarer i det tysta och det enda som fattas nu är att personen bryter ihop alt. får ett raseriutbrott mitt inför klassen.

Jaa gott folk, så här ser väl min klass ut... Hoppas ni fått någon klarhet =)

tisdag 5 februari 2008

Bilddagboken

Okej, jag vet har man blogg och bilddagbok får man faktiskt finna sig i att folk kollar/läser. Jag ser absolut inga problem med att folk läser min blogg, tvärtom! Är ju bara roligt =)
Men bilddagboken? Alltså, i synnerhet när det är så otroligt många som systematiskt kollar den utan att någonsin skriva åt mig.
Börjar faktiskt kännas lite skumt, och om du vet med dig att du kollar men aldrig skriver något, så skriv - bara en rad om vem du är! Snälla, är så jävla nyfiken =)

Dagsrapport

Tisdag då, försov mig så klart och vaknade 9,30 av att min mor frågar mig "Är du hemma? Har inte du börjat?"
Tack mor för att du kunde väcka mig liiite tidigare så jag hade hunnit till min enda lektion idag...

Har haft en rätt lugn dag då, Isabell är här för tillfället och om 1½ timme blir det att dra sig till Tullinge station för att dra iväg på möte med Radikalt Forum i Husby. Träffar D på centralen strax före det då, sen får vi väl se vad det blir för annat folk som är med. Har ju visserligen "träffat" Per som är den ansvarige utgivaren för tidningen när han var sekreterare på ett tidigare möte.

Nåja, nu ska jag vara social med Isabell. Hörs senare!

måndag 4 februari 2008

Dubbelgångare?

Satt på kvällen nu precis och gjorde ett igenkänningstest på internet där den jämför ens utseende med kändisars. Det visar jag att jag tydligen är extremt lik William Moseley. För er som inte vet, han spelade kung Peter i Narniafilmerna!
Vet inte om jag ser någon klar likhet, vad tycker ni själva?

Ska förresten snacka med min bloggmanager imorgon för att få lite hjälp om man kan ladda in Morf:en här på bloggen, är lite ballt faktiskt =)

Andra kändisar jag liknar: Jay Chou, Russel Crowe(?!), Jesse McCartney, Tom Welling (Smallville) m.fl.

Dumt Joakim, mycket dumt...

Usch vad dumt, slog vad med Douglas idag. Om 100kr. I November. Låter det konstigt?
Han hävdar att en republikan kommer vinna, medan jag säger en demokrat. Vi pratar alltså om det amerikanska presidentvalet.
Sagt och gjort, vi slog vad om 100kr - och det värsta är nog att jag kommer förlora. Nåja, ingen skada skedd ännu, och man får väl glädja sig med att han kanske är tillräkligt vänlig att köpa något till sin kollega i julklapp för pengarna? Hoppet är det sista som lämnar en människa

God Natt...?

Jaha, ännu en sömnlös natt för min del. Skolan börjar om drygt 5 timmar och före det ska man ju hinna duscha, vakna & gå till tåget. Vilket betyder att man ska vakna till om ungefär 3h... Verkar som att det här kommer bli en sömnlös natt för min del som sagt.

Så, vad händer då en spännande måndag som imorgon? Troligtvis inte mycket, blir skola med Engelska & Samhälls.
Tror faktiskt det var imorgon vi skulle börja prata om det amerikanska presidentvalet på engelskan...?
Nåja, på samhällen blir det väl det vanliga - ekonomi!
Och ursäkta mig, men det är verkligen astråkigt! Alltså annars är samhälls lätt det roligaste, men INTE ekonomi...

Efter skolan blir det fika med en granne, blir säkert trevligt.

Men sen då? Jaa... Med tanke på att jag inte sover nu så misstänker jag vad jag ska göra då. Måste försöka hålla mig sysselsatt så att jag inte somnar! På eftermiddan alltså, inte nu :P

Nej, ska försöka sova lite iaf. God Natt...?

söndag 3 februari 2008

Citodon - Here I come!

Usch, har verkligen ingen bra dag idag - fysiskt alltså. Händerna värker så jag inte ens orkar stänga fönstret. Känns dock hemskt att fråga fadern om han kan stänga... Är ju inte SÅ tungt direkt ;)

Var på Ikea idag, köpte lite lampor och en stor byrå som ska stå i köket - samt en massa annat skit.
Sorry, pallar inte skriva. Händerna värker ihjäl mig, Citodon - Here I come!

lördag 2 februari 2008

Lördag

Jaha, då blev det återigen dags för ett blogginlägg. Ett i stil med "Det-här-har-jag-gjort-idag". Jag vet att jag fick massiv kritik för såna igår, men det bryr jag mig faktiskt inte om!

Nog med vänligheter nu, jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag!
Hade först tänkt åka in till stan med Patte, men sen ringde han mig och sa att han inte kunde. Jag tog det med blandade känslor. På ett sätt kändes det skönt, men samtidigt kom ångesten över vad jag ska göra istället!

Nåja, kommer nog på något..